Maak een rondreis door Israël!

Zie je tijdens je vakantie in Israël het liefst zoveel mogelijk van het land? En houd je van reizen door allerlei kleurrijke steden en uitgestrekte natuurgebieden? Dan is een rondreis door Israël voor jou gemaakt. Tijdens een rondreis leer je de verschillende gebieden van het land goed kennen en ontdek je meer over het Heilige Land. Verken nationale parken, Bijbelse plaatsen en allerlei culturen. Lees hier wat je niet mag overslaan tijdens je rondreis!

Rondreis Israël boeken? Bekijk de aanbiedingen van 333Travel!

Bijzondere steden

In Israël zijn veel indrukwekkende, bruisende steden te bezoeken tijdens je rondreis. Jeruzalem is zonder twijfel een van de meest magische en sfeervolle steden van het hele land. Bezoek de Oude Stad met de Klaagmuur, de Tempelberg en de Via Dolorosa. Ook de nieuwe stad met de Olijfberg, winkelcentra en uitgaansgebieden is zeer de moeite waard tijdens je rondreis. Heb je na het bezoeken van Jeruzalem geen genoeg van alle bezienswaardigheden? Verken dan ook grote steden als Tel Aviv, Eilat, Haifa, en Ashdod.

Rondreis door Israël, vakantie, roadtrip, Jeruzalem

Rondreis Israël met Tui

Tui biedt verschillende rondreizen door Israël. Ontdek het beloofde land tijdens je rondreis Israël. Ga op Jeepsafari door de woestijn, bezoek de indrukwekkende stad Jeruzalem en beleef een unieke ervaring door te drijven op de Dode Zee. Een rondreis Israël laat je al het moois van het land zien! Bekijk de rondreizen Israël van Tui.

Bijbelse plaatsen

Alleen al het bezoeken van alle Bijbelse plaatsen is een rondreis op zich. Veel mensen volgen dan ook deze lijn tijdens een rondreis door Israël. Geliefde plaatsen in het Heilige Land zijn Bethlehem, Nazareth, het Meer van Galilea en het Karmelgebergte. Een bezoek aan een of meerdere van deze plaatsen geeft je rondreis een extra dimensie. De geschiedenis lijkt op deze plaatsen haast wel tastbaar: een must-visit tijdens je vakantie.

caesarea, aquaduct, IsraëlOngerepte natuur

Liefhebbers van natuurgebieden kunnen zich tijdens een rondreis door Israël helemaal uitleven. Ongerepte natuurgebieden, indrukwekkende gebergtes en glinsterende meren omgeven je tijdens je rondreis. Het soms droge landschap herbergt veel leven, de kans is groot dat je wilde dieren spot! Een paar highlights zijn Timna Nationaal Park, het Eilatgebergte, Mount Hermon en de Dode Zee. Echte avonturiers kunnen ook een rondreis door de Negevwoestijn maken. Op sommige plaatsen kun je kamelen huren voor een trip door de woestijn. Zo’n tocht op een schommelende kameel maakt je rondreis door Israël uniek!

Rondreis Israël – Djoser

Djoser is een echte verre reizen specialist die zich onderscheidt in rondreizen in groepsverband gecombineerd met veel individuele vrijheid. De reisgidsen zijn bijna altijd Nederlandstalig en de groepen bestaan uit minimaal 8, maximaal 20 deelnemers.

Geschiedenis

Niet voor niets wordt vaak gezegd dat de geschiedenis in Israël tot leven komt. Eeuwenoude ruïnes, historische plaatsen en archeologische voorwerpen nemen je mee terug in de tijd. Steden waarin je nog veel van de geschiedenis terugziet zijn Tiberias, Arad, Akko en Jericho. Ook bij de Dode Zee zijn veel opgravingen en bijzondere vondsten gedaan. Zo liggen hier de beroemde Masada en de Grotten van Qumran.

Timna Park Rotsen, paddenstoelenRondreis door Israël

In Israël zijn bijna overal prachtige bezienswaardigheden te bewonderen. Daardoor hoef je nooit lang te rijden voor je weer bij een interessante stop komt. Wie alle highlights van het Heilige Land wil bezoeken is dan ook lang onderweg. Een van de routes die langs een aantal mooie plaatsen komt start in Jeruzalem. Vanaf daar rijd je naar Tel Aviv en kun je de hele kustlijn verkennen. Wanneer je via de kust naar het noorden rijdt, kom je langs Netanya, Haifa en Akko. Vervolgens ga je naar het Meer van Galilea en zak je af naar het zuiden. Je komt langs de Dode Zee, Beër Sjeva en de Negevwoestijn. Ten slotte rijd je door Timna Nationaap Park met haar grillige rotsvormen en eindig je in het zonnige Eilat.

photo by: Bartel, Amira

Vakantie Israël boeken? Vergelijk de beste reisorganisaties!

Vergelijk reisbureau’s