Maak een groepsreis door Israël!

Reizen door Israël zijn er in vele soorten en maten. Zo kun je kiezen uit een rondreis, een fly drive, een wandelvakantie, een fietsvakantie, een werkvakantie, een zonvakantie of een groepsreis. De laatste optie is een van de populairste reizen door Israël. In groepsverband ontdek je de meest fascinerende must-sees van het Heilige Land, terwijl de gids je alles vertelt over de omgeving. Laat je inspireren en lees hier wat je moet weten voor een groepsreis door Israël!

Groepsreis Israël boeken? Bekijk het aanbod van Tui!

Open of besloten groepsreis

Een van de eerste keuzes die je maakt voor een groepsreis door Israël is of je voor een open of een besloten reis gaat. Een besloten reis boek je als groep en is dus een reis met bekenden. Ideaal voor als je met een grote familie of vrienden door Israël wilt reizen. Zo ben je verzekerd dat je met z’n allen op reis kunt. De tweede optie is een open reis. Een open reis boek je meestal als individu. Je reist door het Heilige Land met anderen die ook individueel geboekt hebben. Tijdens een open groepsreis leer je dus veel nieuwe mensen kennen!

Voordelen

Groepsreis door IsraëlEen groepsreis door Israël kent vele voordelen. Allereerst leer je nieuwe mensen kennen als je een open groepsreis maakt. Ten tweede wordt de route voor je uitgezet, zodat je tijdens je vakantie helemaal niets hoeft te regelen. Zo kun je maximaal ontspannen! Daarnaast word je de hele reis begeleid door een ervaren gids die je over alle bezienswaardigheden kan vertellen. Verder kan de gids je ook helpen met eventuele problemen en allerlei vragen. Ook ben je altijd voorzien van gezelligheid, je reist immers nooit alleen. Ten slotte weet je vooraf alle kosten, zeker als je all-inclusive hebt geboekt. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Negevwoestijn, vakantie in Israël, Arad

Groepsrondreis imposant Israël

Bezoek in 8 dagen alle hoogtepunten van Israël. Bezoek samen met de groep Jeruzalem, de Dode Zee en de Metropool Tel Aviv. Ga samen per boot over het meer van Tiberias. Een groepsreis Israël wordt een reis om nooit te vergeten! Bekijk de volledige aanbod van de ANWB.

All-inclusive of niet?

Wanneer je voor een all-inclusive groepsreis door Israël kiest, zijn alle maaltijden en slaapplaatsen inbegrepen. Je hoeft dus zelf nergens aan te denken, alles wordt voor je geregeld! Ook kun je kiezen voor groepsreizen waar geen maaltijden of een deel van de maaltijden is inbegrepen. Dit is vaak goedkoper en geeft je meer vrijheid over waar én wat je eet. Verder heeft ook de soort groepsreis die je hebt geboekt invloed op de overnachtingen. Sommige groepen overnachten gezamenlijk in hotels, andere groepen slapen apart op bijvoorbeeld campings of vakantiehuisjes.

ANWB reizen

ANWB reizen is een bekende allround reisorganisatie met zeer veel ervaring en een ruim aanbod aan reizen naar Israël. Boek je groepsreis Israël bij ANWB!

Vervoer

Groepsreis door IsraëlOok als het om vervoer gaat, zijn er vele opties voor je rondreis. Een van de meest gekozen soorten vervoer is de bus. Alle reizigers rijden samen in een grote touringcar langs alle bezienswaardigheden en door de schitterende natuur. Wanneer je liever anders reist, kun je ook kiezen voor eigen vervoer. Je kunt bijvoorbeeld met de auto achter elkaar rijden en als groep stoppen op de aangegeven plaatsen. Een voordeel hiervan is dat je wat meer privacy hebt dan in een bus. Ten slotte is er ook de ‘vrijere’ variant. Je reist de hele dag alleen en komt ’s avonds samen om te eten en te overnachten. De rest van de dag volg je dus je eigen route en bepaal je zelf waar je heengaat.

Soorten groepsreizen

Een belangrijk onderdeel bij het boeken van een groepsreis door Israël is het thema van de reis. De meest bekende thema’s zijn Bijbelse reizen, natuurreizen, cultuurreizen, jongerenreizen en geschiedenisreizen. Meer specifieke varianten zijn wijnreizen, ontmoetingsreizen, pelgrimsreizen en solidariteitsreizen. Bij de laatste variant wordt vooral contact met de lokale bevolking gezocht om deze te bemoedigen. Wanneer je een reis gaat plannen is het van groot belang om je wensen goed in kaart te brengen. Zo weet je zeker dat je een groepsreis door Israël boekt die perfect bij jou past!

Populaire groepsreizen naar Israël

israel jeruzalem

Rondreis Israël & Jordanië

Ontdek 2 bijzondere landen in één groepsreis. Tijdens de 12-daagse reis maak je o.a. een stadstour door Jeruzalem, ga je met een jeep door de woestijn en natuurlijk krijg je de mogelijkheid om te drijven in de Dode Zee! Bekijk de volledige groepsreis Israël & Jordanië van de ANWB.

photo by: Tevelez

Vakantie Israël boeken? Vergelijk de beste reisorganisaties!

Vergelijk reisbureau’s