Genieten tijdens een fly-drive Israël!

Voor degenen die veel vrijheid én een georganiseerde reis graag gecombineerd zien, is een fly-drive Israël de perfecte oplossing! Fly-drive betekent letterlijk ‘vliegen en rijden’. Bij een fly-drive vakantie kun je veel verschillende plekken van Israël ontdekken en wordt mede daarom steeds populairder. Bezoek de culturele hotspot en de meest prachtige stranden van Israël. Een fly-drive Israël biedt oneindig veel mogelijkheden!

Fly-drive Israël boeken? Uitgebreid aanbod bij Isropa!

Fly-drive Israël

Wat is een fly-drive Israël

Een fly-drive Israël is een combinatie van een vliegreis en huurauto en eventueel nog met overnachtingen. Het is ideaal als je in een kortere tijd veel van een land wilt zien. Je stelt helemaal zelf je reis samen en daardoor kun je ook zelf bepalen hoe lang je op een bepaalde locatie blijft. Je kiest zelf op welk vliegveld je aankomt en als je het vliegtuig uitstapt staat je huurauto al voor je klaar. Ga op pad en volg de route die jij zelf hebt uitgestippeld. Met een fly-drive door Israël bezoek je de plekken die jou het mooist, interessants of meest indrukwekkend lijken. Daarnaast kun je tijdens je rit door Israël ook veel van het landschap zien en bepaal je zelf wanneer je even wilt stoppen en hoe lang je wilt stoppen. Voor je reis kun je al een aantal dingen plannen zoals bezienswaardigheden die je wilt zien en restaurants die je echt wilt proberen. Een andere optie is niets plannen: je beslist op basis van wat je tegenkomt hoe jouw fly-drive Israël eruit gaat zien.

Er zijn drie soorten verschillende fly-drives

  • Compleet pakket fly drive: vliegticket, autohuur en overnachtingen
  • Fly & Drive: vliegtickets en autohuur
  • Zelfstandige autorondreis: zelf vliegticket, huurauto en overnachtingen regelen

Complete Fly drive Israël – Kras

Boek een compleet pakket fly drive naar Israël. Bekijk het aanbod van Kras.

fly drive Israel

Overnachten tijdens een fly-drive

Wanneer je een fly-drive Israël boekt, kun je dit vaak ook uitbreiden met overnachtingen. Je kunt overnachtingen boeken voor je hele vakantie, maar ook voor een deel. Een veel gekozen optie is een overnachting voor de eerste en de laatste nacht, zo ben je deze nachten verzekerd van een goede slaapplek. Wil je een vakantie die gericht is op gemak of ken je Israël niet zo goed? Ga dan voor de compleet verzorgde fly-drive waarin elke nacht een overnachting voor je is geboekt. Je kunt zelf bepalen waar deze overnachtingen zijn, zodat je nog steeds vrij bent in de route die je rijdt.

Overnachten in Israël – Trivago

Zoek en vergelijk eenvoudig naar de beste overnachting in Israël.

Reserveer je overnachting

Voordelen

Voor degenen die nog twijfelen aan het gemak van een fly-drive Israël: hier vind je alle voordelen op een rijtje. Ten eerste word je totaal ontzorgd, je kunt tijdens je vakantie dus maximaal ontspannen. Verder ben je helemaal vrij in het bepalen van je route, je hoeft nergens rekening mee te houden. Ook profiteer je van de voordelen van een autoreis, terwijl je geen lange rit naar het land van bestemming hoeft te maken. Daarnaast kun je alles aanpassen aan je eigen wensen en is een fly-drive Israël dus een vakantie op maat! Tenslotte is dit de ideale manier om Israël te leren kennen. Je kunt je focussen op wat je ziet zonder de stress van allerlei dingen regelen in een onbekend land.

Praktische tips

Wanneer je een fly-drive Israël gaat boeken, zijn er een aantal praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Zo heeft Israël zo’n 30 luchthavens, waarvan de bekendste in Eilat, Haifa, Jeruzalem, Tel Aviv en Beër Sjeva liggen. De verkeersregels in Israël zijn vrijwel hetzelfde als in Nederland. Er is veel verkeerspolitie op de weg, dus je goed aan de regels houden is verstandig. In de steden zelf kan het verkeer nogal chaotisch en druk zijn. Soms is het dus handiger om de auto te parkeren en te voet of met het openbaar vervoer de stad te verkennen. Grijze stoepranden betekenen dat je gratis mag parkeren.

Tip: Zelf je Fly Drive Israël samenstellen – Viegwinkel.nl

Op vliegwinkel.nl vind je eenvoudig een vliegticket, hotel en autoverhuur. Zo helpt vliegwinkel.nl je eigen fly drive samen te stellen.

Fly Drive samenstellen

Auto rijden in Israël

Om te mogen autorijden in Israël is een Nederlands rijbewijs verplicht. Laat zeker je Internationaal Rijbewijs (IRB) niet thuis als je deze hebt. Tijdens je fly-drive Israël kan dit erg handig zijn. Daarnaast moet de bestuurder minstens 21 jaar oud zijn en kan het voorkomen dat je onder de 25 jaar toeslag moet betalen. Wanneer je deze praktische zaken in je achterhoofd houdt, kan er niets misgaan tijdens een fly-drive Israël! Een auto huren doe je eenvoudig via Tui Cars of Car Del Mar.

Vakantie Israël boeken? Vergelijk de beste reisorganisaties!

Vergelijk reisbureau’s

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world