Reizen naar Israël

Israël is een ontzettend diverse vakantiebestemming en daarom kun je een reis naar Israël op verschillende manieren invullen. Bepaalde reizen naar Israël vergen meer voorbereiding dan de andere, maar je kunt er ook extra voorpret aan beleven! Denk van tevoren goed na over het volgende:

Vakantie Israël boeken? Bekijk de aanbiedingen van Tui!

Vakanties Israël

  • Welke plekken wil je in ieder geval bezoeken?
  • Wil je comfort, rust en gemak of wil je zoveel mogelijk meekrijgen van de bevolking, de cultuur en het leven in Israël.
  • Wil je zelf een route bepalen of reis je liever met een vast programma?
  • Hoeveel geld wil je uitgeven?
  • Wat is de ideale reisduur?

Klik op het onderstaande overzicht voor meer informatie over de verschillende reizen naar Israël.

Wandelvakantie

Speciaal voor wandelaars die het Heilige Land te voet willen ondekken, is de Israel National Trail opgezet. De route is 1009 kilometer lang en begint in het meest zuidelijke punt bij Eilat en eindigt in het noorden bij Dan.

Wandelvakanties
fietsvakantie-israel

Fietsvakantie

Een fietsvakantie in Israël is door het schitterende landschap erg populair onder bezoekers. De glooiende, groene hellingen, de woeste natuur en de prachtige uitzichten maken fietsen in Israël dé manier om het land te ontdekken.

Fietsvakanties
Rondreis door Israël, vakantie, roadtrip, Jeruzalem

Rondreizen

Alleen, met vrienden of met een georganiseerde reis: rondreizen in Israël is altijd een succes! Er is zo ontzettend veel te zien, tijdens een rondreis leer je de verschillende gebieden van het land kennen. Ontdek meer over rondreizen door Israël!

Rondreizen
Groepsreis door Israël

Groepsreis

Ontdek de meest fascinerende must-sees van het Heilige Land in groepsverband, terwijl de gids je alles vertelt over de omgeving. Laat je inspireren en lees wat je moet weten voor een groepsreis door Israël!

Groepsreizen
Zonvakantie in Israël, type vakantie, stranden

Zonvakantie

Een vakantie in Israël hoeft niet alleen uit rondreizen en bezichtigen te bestaan. Ontspan op de prachtige stranden en aan de mooiste meren, omringd door schitterende natuurgebieden.

Zonvakanties
Fly-drive Israël, vakantie

Fly-drive

Verzeker jezelf van een vlucht en plaatselijk vervoer zodat je tijdens je vakantie in Israël helemaal kunt ontspannen. Bekijk hier de mogelijkheden!

Fly-drive

Vakantie Israël boeken? Vergelijk de beste reisorganisaties!

Vergelijk reisbureau’s

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world